Τι είναι η Επισύναψη αρχείου;

Η Επισύναψη αρχείου στα emails είναι η αποστολή ενός αρχείου μέσω του mail.
To αρχείο που θα επισυνάψετε θα "ανέβει" στους διακομιστές του mail σας και απο κει αυτός που θα παραλάβει το email θα μπορεί να κατεβάσει το αρχείο.

Σε τι μας χρησιμεύει η Επισύναψη αρχείου;

Η Επισύναψη αρχείου είναι ένας τρόπος αποστολής αρχείων πολύ εύκολος για να τον μάθεις και δεν χρειάζεται εξωτερικές εγγραφές σε 3α sites και τα αρχεία παραμένουν στους Servers του διακομιστή του email σας για πολύ καιρό (θα μου πείτε το ίδιο γίνετε και στο rapidshare/mega upload κτλπ και θα σας απαντήσω πως εκεί πέρα το αρχείο σας αν δεν είστε εγγεγραμμένοι [premium usres] τα αρχεία σας θα παραμείνουν για μικρό χρονικό διάστημα και η ασφάλειά τους δεν είναι μεγάλη.Λίγο να ξεπέσει το Link του download θα μπορεί να το κατεβάσει ο οποιοσδήποτε.

Βήμα 1ο: Κάνουμε Log in στο gmail.com
Κάνουμε click στην Σύνθεση ΜηνύματοςΒήμα 2ο: Προσθέτουμε τον παραλήπτη του e-mail, πχ example@gmail.com
Γράφουμε το θέμα του e-mail και ότι θέλουμε να πούμε στον παραλήπτη


Βήμα 3ο: Κάνουμε click στην Επισύναψη αρχείου όπου μας εμφανίζει ένα παράθυρο για να κάνουμε "εξερεύνηση" ανάμεσα στους φακέλους και τα αρχεία.Αφού βρούμε το αρχείο που θέλουμε πατάμε Άνοιγμα.Περιμένουμε να γίνει Επισύναψη  του αρχείου και μετά πατάμε Αποστολή.
Βήμα 4ο: Αν θέλουμε να στείλουμε περισσότερα από 1 αρχεία τότε πατάμε στην Επισύναψη και άλλου αρχείου όπου ακολουθούμε το Βήμα 3Από grtuts.tk

Ioannina Weather & Cam

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.