Από 6/2/2012 η Cosmote προβαίνει στις ακόλουθες αυξήσεις τιμών:

  • Η ελάχιστη διάρκεια χρέωσης των εθνικών κλήσεων ομιλίας και video-κλήσεων προς εθνικά δίκτυα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας για όλα τα Οικονομικά Προγράμματα Συμβολαίου και ΚαρτοΣυμβολαίου για ιδιώτες συνδρομητές της COSMOTE, για όλα τα Επαγγελματικά Προγράμματα Συμβολαίου COSMOTE και COSMOTE BUSINESS COST CONTROL, καθώς και για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP και COSMOKAPTA, αυξάνεται από 45 σε 60 δευτερόλεπτα και η χρέωση στη συνέχεια παραμένει ανά δευτερόλεπτο.
  • Ο ελάχιστος χρόνος διάρκειας ανά κλήση της υπηρεσίας που προσφέρει στους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOΚΑΡΤΑ 45 λεπτά δωρεάν χρόνου ομιλίας για εθνικές κλήσεις φωνής με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας αξίας ίσης ή μεγαλύτερης των 10€, αυξάνεται από 30 δευτερόλεπτα σε 60 δευτερόλεπτα και η χρέωση στη συνέχεια παραμένει ανά δευτερόλεπτο.
  • H χρέωση αποστολής MMS εντός Ελλάδος προς εθνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας WHAT’S UP και COSMOKAPTA, αυξάνεται από 0,4030€/MMS σε 0,47€/MMS.
  • Η χρέωση της υπηρεσίας Επέκτασης Υπολοίπου για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας COSMOKAPTA, WHAT’S UP, FROG και CIAO αυξάνεται από 0,35€ σε 0,40€.
  • Η χρέωση για κλήσεις και video-κλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας για όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας FROG αυξάνεται από 0,0036€/δευτ. σε 0,0042€/δευτ., ενώ η χρέωση παραμένει ανά δευτερόλεπτο χωρίς ελάχιστη διάρκεια χρέωσης.

Αναπροσαρμογές τιμών θα εφαρμοστούν για τις κλήσεις προς τον τηλεφωνητή, τα πακέτα μηνυμάτων, τις χρεώσεις περιαγωγής και άλλες ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπως φαίνεται αναλυτικά στο δελτίο τύπου.


Οι υφιστάμενοι συνδρομητές των ως άνω προγραμμάτων έχουν δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως, εντός ενός μηνός από τη δημοσίευση της παρούσας.

 

Πηγή: adslgr.com

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.