Το νέο πρωτόκολλο του Wi-Fi που θα επιτρέπει ακόμα υψηλότερες ταχύτητες ασύρματης επικοινωνίας. Η εταιρεία D-Link έσπευσε να προσφέρει την υποστήριξή της στο νέο πρωτόκολλο, κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES.

Αν και δεν παρουσίασε κάποιο μοντέλο με το νέο Wi-Fi, η D-Link επιβεβαίωσε τις έως τώρα πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το 802.11ac θα κάνει ντεμπούτο προς τα τέλη της χρονιάς. Η D-Link ξεκαθάρισε ότι οι συσκευές με το νέο πρωτόκολλο θα είναι backwards compatible με την έκδοση 802.11n, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούν να επικοινωνούν χωρίς προβήματα με τις συσκευές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή.

Το 802.11ac θα προσφέρει ταχύτητες πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έχουμε συνηθίσει στην ασύρματη επικοινωνία, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για HD και 3D streaming με μηδενικό lag.

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.