Η γνωστή υπηρεσία αναζήτησης torrents BTJunkie είναι η τελευταία προσθήκη στη λίστα των sites διαμοιρασμού αρχείων που τερματίζουν τη λειτουργία τους. Οι υπεύθυνοι του BTJunkie ανακοίνωσαν ότι κλείνουν μόνοι τους την υπηρεσία, θέλοντας προφανώς να προλάβουν τα χειρότερα.

Το μήνυμα που έχει αναρτηθεί στη σελίδα της υπηρεσίας αναφέρει τα εξής: "btjunkie 2005-2012: Αυτό είναι τέλος, φίλοι μας. Η απόφαση δεν ήταν εύκολη, αλλά αποφασίσαμε να κλείσουμε. Πολεμήσαμε χρόνια για το δικαίωμά σας να επικοινωνείτε, αλλά είναι καιρός να προχωρήσουμε. Ήταν εμπειρία ζωής για εμάς και σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο".

Προφανώς, το BTJunkie προχώρησε σε αυτή την απόφαση, υπό το βάρος των πρόσφατων εξελίξεων με το Megaupload και άλλες υπηρεσίες που αναγκάστηκαν να κλείσουν. Δεν είναι, επίσης, τυχαίο το γεγονός ότι αυτό τον καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη μια κοινοβουλευτική μάχη στις ΗΠΑ με αφορμή τα νομοσχέδια SOPA/PIPA.

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.