Η επόμενη έκδοση του Firefox, η 12, θα είναι η τελευταία που θα "τρέχει" στα Windows 2000 και στις αρχικές εκδόσεις των Windows XP(RTM, SP1), όπως ανακοινώθηκε από την Mozilla, ενώ παράλληλα από τον Απρίλιο θα σταματήσουν τα security updates της έκδοσης 3.6 του Firefox.

Σκοπός της εγκατάλειψης των παλαιότερων λειτουργικών είναι η χρήση ενός πιο σύγχρονου build system για τον browser, ώστε να βελτιωθεί η απόδοση του στα Windows και να ενσωματωθούν νέες λειτουργίες όπως το SPDY της Google που ξεκίνησε να υποστηρίζεται από την έκδοση 11 του browser της Mozilla.

Πλέον η ανάπτυξη του Firefox θα γίνεται με την χρήση του Visual Studio 2010, και ο Asa Dotzler, διευθυντής του Firefox, προέτρεψε τους χρήστες να αναβαθμίσουν σε τουλάχιστον Windows XP SP3, ενώ προέτρεψε όσους τρέχουν Windows 2000 και δεν μπορούν να αλλάξουν λειτουργικό να πάνε στον ανταγωνιστικό Opera που ακόμα υποστηρίζει τα "αρχαία" Windows 2000.

Πηγή: adslgr.com

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.