Το Adblock Plus είναι ένα add-on για τον Firefox που εξαφανίζει τις διαφημίσεις (και μαζί με αυτό, έχει πλήθος άλλων χρήσιμων δυνατοτήτων).

Απλά εγκαταστήστε το, επανεκκινήστε τον Firefox και θα αρχίσει άμεσα να φιλτράρει τις ιστοσελίδες που επισκέπτεστε. Οι περισσότερες, αν όχι όλες οι ενοχλητικές διαφημίσεις με Flash θα εξαφανιστούν ευθύς αμέσως, επιταχύνοντας το browsing σας και επιτρέπωντας σας να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτό που έχει σημασία: στο περιεχόμενο τον sites.

Δεν δούλεψε για κάποιο λόγο η εφαρμογή για εσάς; Το Adblock Plus εμπεριέχει μια συλλογή περισσότερων από 40 φίλτρα, και μπορείτε να επιλέξετε αυτά που είναι αποτελεσματικότερα για εσάς.

Υπάρχουν φίλτρα για πολλές γλώσσες πέρα από την Αγγλική, από την Γαλλική και τη Γερμανική μέχρι την Κινέζικη και Βιετναμέζικη, και ακόμη περισσότερα.

Και μπορείτε και να εγκαταστήσετε πρόσθετα φίλτρα για εξειδικευμένες χρήσης: για την παρεμπόδιση διαφημίσεων σε "ενήλικα" sites ή σε όσα ασχολούνται με ανταλλαγή αρχείων μέσω P2P, για να προστατέψετε την ιδιωτικότητα σας, να παραμείνετε ασφαλείς από γνωστά sites που διακινούν κακόβουλο λογισμικό, ακόμη και για να αποφύγετε τα... Rickrolls (ψεύτικα links προς περιεχόμενο - παίρνουν το όνομα τους από μια δημοφιλή φάρσα του YouTube όπου αντί για το video που περίμενε ο χρήστης, παρουσιαζόταν το videoclip του κομματιού "Never 'gonna give you up" του Rick Astley!).

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.