Εγκαταστήστε το πολυαναμενόμενο Avast 5 και η αλλαγή, σε πρώτο επίπεδο, θα είναι προφανής: το παλιό interface τύπου media player έχει αντικατασταθεί από ένα ελκυστικό γκρι-πορτοκαλί σχέδιο.

Εκτός του ότι δείχνει πιο επαγγελματικό, η δυνατότητα περιήγησης μέσω καρτελών καθιστά το πρόγραμμα πιο εύχρηστο.

Η προστασία σε πραγματικό χρόνο καλύπτει μια ευρεία γκάμα απειλών: το P2P και η κίνηση instant messaging, οι δικτυακές συνδέσεις και τα downloads ελέγχονται για malware.

Μια νέα "ασπίδα" Behaviour ελέγχει τα προγράμματα που ενεργούν ύποπτα, ενώ άλλες διεργασίες παρακολουθούν το σύστημα αρχείων σας καθώς και τα εισερχόμενα και εξερχόμενα emails.

Το νέο Intelligent Scanner δημιουργεί μια λευκή λίστα από αποδεδειγμένα ασφαλείς εφαρμογές, οι οποίες δεν ελέγχονται παρά μόνο όταν αλλάξουν, χαρακτηριστικό που θα μειώσει την ανάγκη ελέγχου αρχείων κατά 80%.

Επιπλέον, οι απαιτήσεις μνήμης και κατανάλωσης πόρων συστήματος είναι χαμηλότερες από ποτέ.

Ανάμεσα στα άλλα, θα βρείτε μια νέα λειτουργία gaming, η οποία αυτόματα ανιχνεύει τις εφαρμογές σε full screen και απενεργοποιεί προσωρινά τα pop-ups και τις ειδοποιήσεις.

Οι ενημερώσεις για τα virus definitions εφαρμόζονται πολύ πιο γρήγορα, με μειωμένες απαιτήσεις από τη RAM και την CPU.

Το Avast Free Antivirus δεν περιλαμβάνει firewall, spam filter, sandbox ή ανιχνευτή κακόβουλων script –αυτά περιλαμβάνονται στις εμπορικές εκδόσεις Avast Pro και Avast Internet Security- αλλά σε αυτή την "τιμή" δεν πρόκειται να παραπονεθούμε!

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.