Όταν κατεβάζετε μεγάλες εφαρμογές συχνά έρχονται στην μορφή εικόνας δίσκου, τυπικά αρχεία ISO. Για να τα χρησιμοποιήσετε κανονικά θα πρέπει πρώτα να τα γράψετε σε CD η DVD, μετά να μπείτε στον δίσκο όπως συνήθως. Είναι χρονοβόρο, άβολο και κοστίζει χρήματα άμα δεν χρησιμοποιείτε ένα επανεγγράψιμο δίσκο, αλλά υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Και το PowerISO είναι μια απ'τις καλύτερες.

Το πιο απλό που μπορείτε να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα για να φορτώσετε μια εικόνα δίσκου σαν ένα εικονικό δίσκο. Θα εμφανιστεί στον Explorer ακριβώς όπως κάθε άλλος οδηγός, θα μπορείτε να περιηγηθείτε την εικόνα, να τρέξετε προγράμματα εκκίνησης, χωρίς την ανάγκη για γράψιμο σε ένα κανονικό CD.

Το PowerISO κάνει το ίδιο εύκολο την πρόσβαση σε εικόνες δίσκου για VMware (VMDK), Virtual PC (VHD) και VirtualBox (VDI) - απλά ανοίξτε τα, περιηγηθείτε τα περιεχόμενα τους, επεξεργαστείτε ξεχωριστά έγγραφα, σείρτε και ρίξτε αρχεία σε ή από την εικόνα και γενικά φερθείτε του σαν έναν οποιονδήποτε άλλο οδηγό.

Αλλά το πρόγραμμα αρχίζει να αποκτά προσωπικότητα όταν αρχίζετε να δημιουργείτε τις δικές σας εικόνες. Για παράδειγμα, είσαστε κουρασμένοι από τα λογισμικά που δεν τρέχουν όταν δεν έχετε τον δίσκο του στον οδηγό σας; Δημιουργήστε μια εικόνα, φορτώστε την σε ένα εικονικό οδηγό και βάλτε τον αυθεντικό δίσκο σε μια ασφαλή θέση: πανεύκολο.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εικόνες δίσκου με τις δικές σας επιλογές από αρχεία, κάντε τις εικόνες σας εκκινήσιμες, βάλτε τους κωδικό ή κρυπτογραφήστε τα, μπορείτε ακόμα και να τα συμπιέσετε για να σώσετε χώρο στον οδηγό σας, ή να μειώσετε τον χρόνο που χρειάζονται για να κατέβουν, άμα τα ανεβάσετε στο διαδίκτυο.

Και ίσως το καλύτερο απ'όλα είναι οτι το PowerISO λειτουργεί με ένα μεγάλο εύρος τύπων εικόνας: ISO, DAA, BIN/CUE, MDF/MDS, IMG, NRG, CIF και άλλα, που ξεπερνούν τα 30 σε αριθμό. Ο,τι εικόνα και να συναντήσετε, το πρόγραμμα θα έχει την λύση.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.