Δεν υπάρχει έλλειψη media players για να διαλέξετε, αλλά ο BS.Player ξεχωρίζει από το πλήθος εξασφαλίζοντας πως πάντα θα έχετε τους απαραίτητους αποκωδικοποιητές εγκατεστημένους για κάθε αρχείο πολυμέσων.

Κατά την εγκατάσταση, το πρόγραμμα θα ελέγξει ποιους αποκωδικοποιητές έχετε εγκατεστημένους και θα προσφέρει την επιλογή εγκατάστασης για αυτούς που λείπουν.

Ο BS.Player κάνει σοφή χρήση των πόρων του συστήματος αφού δεν είναι καθόλου απαιτητικός και έχει το BS.MediaLibrary που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαχειριστείτε τα αρχεία πολυμέσων σας.

Από εδώ μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για ξεχωριστά αρχεία και κομμάτια, να δημιουργήσετε playlists και πολλά ακόμα.

Στο θέμα του βίντεο, υπάρχει υποστήριξη για έναν μεγάλο αριθμό τύπωv συμπεριλαμβανομένων divx, avi, mpeg 1, mpeg 2, xvid και 3ivx ενώ για ήχο υποστηρίζει wav, mpa, mp1, mp2, mp3, ogg και πολλά ακόμα.

Υπάρχει ακόμα και υποστήριξη για υπότιτλους που κάνει εύκολη την παρακολούθηση ξένων ταινιών.

Ο BS.Player μπορεί να αλλάξει εμφάνιση ώστε να ταιριάζει στο στυλ σας, ενώ οι μικρές απαιτήσεις του τον κάνουν να τρέχει και σε παλαιότερους υπολογιστές με ευκολία.

Εάν επιλέξετε να αναβαθμιστείτε στην έκδοση Pro του προγράμματος μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε έναν τεράστιο αριθμό πρόσθετων δυνατοτήτων μαζί με την δυνατότητα να παίξετε βίντεο από το YouTube και να τα αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο για να τα έχετε πάντα προσβάσιμα.

Ο BS.Player Pro επίσης έχει υποστήριξη για τύπους βίντεο υψηλής ποιότητας.

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.