Ό ρυθμός με τον οποίο η Mozilla δίνει στην κυκλοφορία της ανανεωμένες εκδόσεις του Firefox άλλαξε δραματικά μέσα στο 2011. Μόνο μέσα στην χρονιά που σε μερικές μέρες αποχαιρετάμε η εταιρία από την California δημιούργησε πέντε νέες εκδόσεις του δημοφιλούς browser, φτάνοντας αισίως στις εννιά συνολικά.

Στις τελευταίες εκδόσεις το βάρος έχει πέσει κυρίως στις βελτιώσεις απόδοσης και λειτουργικότητας του Firefox, με τις αλλαγές στη σχεδίαση να είναι πολύ περιορισμένες.

Έτσι, στην ένατη έκδοση παρουσιάζεται πρώτη φορά το πολλά υποσχόμενο Type Inference, που αποσκοπεί να βελτιώσει το χρόνο απόκρισης των ιστοσελίδων που χρησιμοποιούν Javascript εώς και 30%.

Επιπρόσθετα, οι ιστοσελίδες που τρέχουν Ajax θα φορτώνουν γρηγορότερα ενώ υποστηρίζεται πλέον παρουσίαση περιεχομένου την ώρα που αυτό κατεβαίνει.

Τέλος, βελτιώσεις υπάρχουν και για τους χρήστες Mac, αφού ο νέος Firefox υποστηρίζει swipe gestures δύο δακτύλων ενώ παράλληλα έχουν γίνει γραφικές βελτιώσεις για μεγαλύτερη συμβατότητα με το OS X Lion.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.