Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που θα ήταν χρήσιμο να μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο ενός υπολογιστή που βρίσκεται σε άλλη τοποθεσία. Είτε είστε στο σπίτι και πρέπει να κάνετε κάτι στο σύστημα του γραφείου, είτε είστε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και θέλετε να ελέγξετε έναν υπολογιστή σε άλλο δωμάτιο.

Το στήσιμο ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου (VPN) μπορεί να είναι δύσκολη και να γίνει ακόμα περισσότερο με την παρουσία ενός firewall. Το TeamViewer, εντούτοις, στοχεύει να καταστήσει τα πράγματα όσο το δυνατόν ευκολότερα.

Το πρόγραμμα πρέπει να εγκατασταθεί στον υπολογιστή που πρόκειται να ελεγχθεί και σε αυτόν που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να τον ελέγξει. Με την εισαγωγή του σχετικού κωδικού ασφάλειας, γίνεται δυνατή η πραγματοποίηση μιας σύνδεσης με τον απομακρυσμένο υπολογιστή και ο έλεγχος του σαν να καθόσασταν μπροστά του.

Το TeamViewer μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να πραγματοποιήσει απομακρυσμένες επιδείξεις, για την παροχή απομακρυσμένης υποστήριξης και πολλά περισσότερα.

Αντίθετα από άλλο παρόμοιο πρόγραμμα, το TeamViewer λειτουργεί μέσα από firewalls χωρίς πολύπλοκη διαμόρφωση και όλη η επικοινωνία εξασφαλίζεται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 256 bit.

Xαρακτηριστικά όπως η μεταφορά αρχείων και η συνομιλία το κάνουν ένα πολύ ευπροσάρμοστο εργαλείο και το γεγονός ότι είναι διαθέσιμο δωρεάν σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το δοκιμάσετε.

Το TeamViewer είναι δωρεάν για προσωπική χρήση. Οι χρήστες που το θέλουν για εμπορική χρήση θα πρέπει να αγοράσουν μια άδεια.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.