Το Free Countdown Timer είναι ένα απλό στη χρήση πρόγραμμα υπενθυμίσεων, που σας επιτρέπει να ορίσετε πολλαπλές υπενθυμίσεις για σημαντικά γεγονότα, ώστε να σας ενημερώνει έγκαιρα καθώς πλησιάζουν, για να μην ξαναξεχάσετε ποτέ κάποιο από αυτά.

Το πρόγραμμα διαθέτει πλήθος επιλογών παραμετροποίησης. Μπορείτε να ορίσετε μια υπενθύμιση ώστε να εμφανιστεί σε συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, π.χ. "10pm on January 15th 2011", ή μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ("two hours and thirty minutes from now"). Όταν το χρονόμετρο φτάσει στο μηδέν, μπορείτε να το σταματήσετε ή να το επανεκκινήσετε (με την δεύτερη επιλογή να είναι χρήσιμη, για παράδειγμα, και για τη δημιουργία μιας "ωριαίας υπενθύμισης"). Μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο των υπενθυμίσεων και να αποφασίσετε "τι θα συμβαίνει" όταν αρχίζει να "χτυπά" ο "συναγερμός" της (το πρόγραμμα μπορεί να ανοίξει την οθόνη του PC ή και να εκκινήσει τη λειτουργία του αν βρισκόταν σε sleep mode).

Υπάρχει επίσης μια πολύ χρήσιμη επιλογή ρύθμισης της έντασης του ήχου για τους "συναγερμούς" της εφαρμογής. Έτσι, ακόμη και αν κατά λάθος είχατε χαμηλώσει την ένταση, το Free Countdown Timer μπορεί να την "ξανανεβάσει", διαβεβαιώνοντας πως δεν θα χάσετε μια υπενθύμιση. (Ή αν, αντίστροφα, η ένταση βρισκόταν στην υψηλότερη δυνατή θέση, το Free Countdown Timer μπορεί να την επαναφέρει σε αποδεκτά επίπεδα, ώστε να μην αρχίσει να... "κραυγάζει" μια υπενθύμιση, ενοχλώντας όσους βρίσκονται γύρω σας.)

Και φυσικά, μπορείτε να προσθέσετε όσους τύπους υπενθύμισης επιθυμείτε: εορτές, γενέθλια, επετείους και πολλά άλλα. Το Free Countdown Timer θα "μετρά το χρόνο" μέχρι να πλησιάσουν και θα φροντίσει να σας προειδοποιήσει έγκαιρα για αυτές.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.