Το Adobe Reader είναι μάλλον το καλύτερο από τα πολλά προγράμματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προβολή αρχείων PDF, καθώς παρέχει έναν εύκολο τρόπο περιήγησης σε μεγάλου μεγέθους έγγραφα.

Η δυνατότητα αναζήτησης καθιστά εύκολη τη μετάβαση σε συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις, ενώ η υποστήριξη σε hyperlinks, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, σημαίνει πως μπορείτε να μεταβείτε σε διαφορετικά σημεία του εγγράφου ή να προβάλετε σχετικές πληροφορίες online.

Στην περίπτωση που ο δημιουργός τους το επιτρέπει, είναι δυνατόν να εκτυπώσετε τα PDF έγγραφά σας, και θα δείτε τυπωμένο στο χαρτί ό,τι ακριβώς προβλήθηκε στην οθόνη σας.

Η υποστήριξη για το Adobe Flash συνεπάγεται την άψογη προβολή των έγγραφων που περιέχουν διαδραστικά χαρακτηριστικά, ενώ μπορείτε να ενσωματώσετε ήχο και εικόνα σε μορφή αρχείων MP3 και QuickTime στα PDFs σας.

Εκτός όμως από την προβολή αρχείων, είναι δυνατόν να μοιραστείτε online τα έγγραφά σας στο site Acrobat.com.

Το Adobe Reader δεν είναι σίγουρα ένα ελαφρύ πρόγραμμα, αλλά προσφέρει πλήρη υποστήριξη στα αρχεία PDF και ενσωματώνει εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.