Όπως οι περισσότεροι ιδιοκτήτες εταιρειών, καταλήγουμε να σημειώνουμε σημειώσεις σε αυτοκόλλητες σημειώσεις και να τις κολλάμε στην οθόνη. Το πρόβλημα είναι πως καταλήγουμε να κρατάμε αυτές τις σημειώσεις, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών επαφών, σε αυτοκόλλητες σημειώσεις για χρόνια. Με τον χρόνο αυτές θα πέσουν από την οθόνη στο γραφείο, και όταν αυτό γίνει η καθαρίστρια μπορεί να τα συλλέξει στον κάδο σκουπιδιών.

Πρόσφατα κατέληξα να χάσω έναν αριθμό για μια σημαντική επαφή που χρειαζόμουν να προωθήσει την εταιρική μας ιστοσελίδα. Οι πιθανότητες να ξαναβρώ τρόπο επικοινωνίας με την συγκεκριμένη επαφή ήταν ελάχιστες. Τελικώς μετά από πολύ κόπο τα κατάφερα να ξαναεπικοινωνήσω μαζί του, αλλά αυτό έγινε ένα σημαντικό μάθημα.

Το Stickes είναι η ψηφιακή έκδοση αυτής της συνήθειας. Μπορείτε να προσθέσετε μια ψηφιακή αυτοκόλλητη σημείωση στην επιφάνεια εργασίας, και όταν κλείσετε τον υπολογιστή σας οι σημειώσεις σας θα είναι αποθηκευμένες στον σκληρό δίσκο. Ακόμα καλύτερα, μπορείτε να προσθέσετε εικονίδιο ή να κρύψετε μια σημείωση, ώστε να μπορείτε να την δείτε κάποια άλλη περίοδο που θα σας είναι χρήσιμη.

Το Stickies επεκτείνεται ακόμα περισσότερο και σας επιτρέπει να κρατάτε τις σημειώσεις σας συγχρονισμένες με άλλους υπολογιστές ή απλά να τις μετακινήσετε σε άλλο μηχάνημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σημειώσεις ως υπενθύμιση ενός επερχόμενου γεγονότος, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε μια υπενθύμιση για το γεγονός και την σημείωσή σας.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.