Υπάρχει αφθονία από εργαλεία εγγραφής για να επιλέξετε, τα περισσότερα από τα οποία περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά που δεν είναι πιθανό να χρησιμοποιήσετε τελικά.

Το Nero 9 Lite αποτελεί την περικομμένη έκδοση του δημοφιλούς Nero software, το οποίο παρέχει πρόσβαση αποκλειστικά στις λειτουργίες εγγραφής, με τη διαφορά πως είναι διαθέσιμο δωρεάν.

Η έκδοση Lite του Nero σας επιτρέπει να δημιουργήσετε δίσκους δεδομένων, ιδεώδης λειτουργία για την αντιγραφή πολύτιμων αρχείων σε ένα δισκάκι ως backup ή και για να το μοιραστείτε με οικογένεια και φίλους.

Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την αντιγραφή δίσκων – είτε πρόκειται για αντιγραφή από δίσκο σε δίσκο είτε για μετατροπή ενός υπάρχοντος CD/DVD σε αρχείο image για μελλοντική εγγραφή.

Το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας επικεντρώνει αποκλειστικά στις πιο κοινές εργασίες, το οποίο σημαίνει πως το Nero 9 Lite αποτελεί το ιδανικό σημείο εκκίνησης για αρχάριους χρήστες.

Εφόσον ανακαλύψετε, πάντως, πως χρειάζεστε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τα χαρακτηριστικά της πλήρους έκδοσης του Nero, μπορείτε να αναβαθμίσετε το πρόγραμμα μέσα από την Lite έκδοση.

Μπορεί να μην απευθύνεται σε όλους, τελικά, αλλά εφόσον η εγγραφή είναι το μόνο που ζητάτε, πρόκειται για εξαιρετική επιλογή.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.