Το Video DVD Maker FREE είναι ένα πολύ απλό εργαλείο έκδοσης video DVD, που θα μεταφέρει τις ψηφιακές σας ταινίες σε έναν δίσκο με ελάχιστο κόπο.

Το πρόγραμμα μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο έργο τραβώντας βίντεο από κάμερες, ή εισάγοντας τα από αρχεία βίντεο. Σχεδόν όλοι οι τύποι υποστηρίζονται, αν και θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα πακέτο αποκωδικοποιητών για να λειτουργήσει σωστά (το Video DVD Maker FREE σας οδηγεί σε μια ιστοσελίδα για να το κατεβάσετε κατά την εγκατάσταση).

Εάν επιλέξετε να το κατεβάσετε αργότερα μπορείτε να περιηγηθείτε στον υπολογιστή σας για βίντεο που θέλετε να προσθέσετε, επιλέξτε Next, και αυτό ήταν. Δεν υπάρχουν περίπλοκες επιλογές, ούτε άλλες ερωτήσεις, απλά αφήστε το Video DVD Maker FREE να ολοκληρώσει την επανακωδικοποίηση του βίντεο, και γράψτε το σε έναν δίσκο.

Είναι πολύ απλό, αλλά ως αποτέλεσμα ο ολοκληρωμένος δίσκος σας θα είναι και αυτός πολύ απλός. Δεν θα υπάρχει κεντρικό μενού, και τα βίντεο θα γίνουν μία μεγάλη ταινία, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να περιηγηθείτε σε ενότητες. Ωστόσο εάν σας αρκεί, μετατρέψτε ένα σπιτικό βίντεο σε Video DVD που να μπορείτε να μοιραστείτε με άλλους, και το Video DVD Maker FREE θα κάνει την δουλειά σας.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.