Το Free Studio είναι ένα πακέτο από όλες τις δωρεάν εφαρμογές DVDVideo, για βίντεο και ήχο.

Κατεβάστε και τρέξτε το και θα εγκαταστήσει τα παρακάτω εργαλεία:

Free YouTube Download

Free YouTube to MP3 Converter

Free YouTube to iPod and PSP Converter

Free YouTube to iPhone Converter

Free YouTube to DVD Converter

Free YouTube Uploader

Free DVD Video Converter

Free Video to DVD Converter

Free Video to Flash Converter

Free 3GP Video converter

Free Video to iPod and PSP Converter

Free Video to iPhone Converter

Free Video to MP3 Converter

Free Video to JPG Converter

Free Audio Converter

Free Audio to Flash Converter

Free DVD Video Burner

Free Disc Burner

Free Audio CD Burner

Free DVD Decrypter

Free Audio CD to MP3 Converter

Free Screen Video Recorder

Free Video Dub

Free Audio Dub

Free Video Flip and Rotate

(Σημειώστε πως η επιλογή εγκατάστασης επιχειρεί να εγκαταστήσει και μια μπάρα περιηγητή εκ προεπιλογής, και εάν θέλετε να το αποφύγετε αυτό, διαβάστε κάθε βήμα και μην επιλέγετε απλά το Next.)

Αυτό θα μπορούσε πολύ εύκολα να δημιουργήσει ένα χάος, αφού σε μια στιγμή θα προστεθούν 25 νέα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας, αλλά ευτυχώς το πρόγραμμα το έχει σκεφτεί.

Το μόνο που πραγματικά θα δείτε είναι το εικονίδιο του Free Studio. Επιλέξτε το και θα εκκινήσει ένα γραφικό μενού επιλογής όλης της σουίτας, που ξεχωρίζει τα προγράμματα σε τέσσερις ενότητες (Internet, DVD & Video, MP3 & Audio, CD/ DVD/ BD). Επιλέξτε μία από αυτές και θα δείτε τις συντομεύσεις για τα ανάλογα προγράμματα που μπορείτε να εκκινήσετε και να δοκιμάσετε.

Τα προγράμματα είναι πολύ εύκολα στην χρήση. Για παράδειγμα το Free Audio CD Burner, έχει ένα κουμπί για να περιηγηθείτε στα αρχεία σας και να επιλέξετε τα τραγούδια που θέλετε, και ένα κουμπί Burn για να δημιουργήσετε τον δίσκο. Θα το καταλάβετε αμέσως.

Υπάρχουν πολλά χρήσιμα και ισχυρά εργαλεία στο πακέτο, ειδικά όσον αφορά εργαλεία μετατροπής βίντεο (θα μπορείτε να μετατρέψετε τα βίντεό σας για το iPod με ευκολία), και εάν σας ενδιαφέρουν αυτού του είδους τα προγράμματα τότε το Free Studio είναι μια απαραίτητη εγκατάσταση.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.