Το VirtualDJ Pro είναι ένα πανίσχυρο και πλήρες εργαλείο για την παραγωγή MP3, τραγουδιών με βίντεο και άλλα.

Το περιβάλλον ίσως είναι λίγο εκφοβιστικό, αλλά δεν θα χρειαστείτε πολύ ώρα για να το μάθετε. Σύρετε αρχεία MP3 στον πρώτο player, επιλέξτε Play και θα μπορέσετε απευθείας να ξεκινήσετε την περιήγηση στην ποικιλία εφέ του προγράμματατος: ηχώ, filter, flanger, key changer, backspin, παραμετροποιήσιμο beat grid και άλλα.

Προσθέστε ένα ακόμα κομμάτι στον δεύτερο player και η δυνατότητα beat matching θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τέλειες μίξεις. Χάρης στην μηχανή BeatLock οι δημιουργίες σας θα μείνουν συγχρονισμένες. Και ο sampler, μαζί με κάποια αυτοματοποιημένα πρόσθετα - BPM και αρίθμηση κλειδιών, σύγκριση pitch, σύγκριση audio gain, αναγνώριση πρώτου και τελευταίου χτύπου, αναγνώριση 4/4 phase - θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα απ' οτιδήποτε και αν δημιουργήσετε.

Εάν θέλετε να προσθέσετε μερικά οπτικά εφέ, το VirtualDJ Pro 6.1.2 είναι ικανό να εισάγει τους περισσοτερους δημοφιλείς τύπους βίντεο, και κατόπιν να τους ρυθμίσει με μια ποικιλία στυλάτων εφέ και μεταβάσεων.

Και όταν μάθετε αυτές τις δυνατότητες θα μπορείτε να εγγράψετε τις μίξεις σας απευθείας σε ήχο (MP3 ή WAV) ή αρχεία βίντεο (MP4), να τα γράψετε απευθείας σε CD, ή ακόμα και να τα δημοσιεύσετε στο διαδίκτυο, είτε από τον υπολογιστή σας είτε από κάποιον ραδιοφωνικό διακομιστή.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.