Το YouTube Song Downloader είναι ένα εργαλείο αναζήτησης στο YouTube που θα κατεβάσει όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια ή βίντεο.

Το πρόγραμμα είναι πολύ εύκολο στην χρήση. Απλά εισάγετε έναν τίτλο τραγουδιού ή συγκροτήματος, πατήστε το Go, και θα δείτε μια λίστα με τα πιο σχετικά αποτελέσματα. Εάν δεν είστε σίγουρος εάν μια συγκεκριμένη επιλογή σας κάνει, πατήστε το κουμπί Play για να δείτε το βίντεο μέσα από το YouTube Song Downloader.

Όταν επιλέξετε αυτό που σας αρέσει, επιλέξτε το κουμπί Download Video or Download Song και το πρόγραμμα θα κατεβάσει ένα αντίγραφο. Μπορείτε να επιλέξετε να το αποθηκεύσετε στον προτιμώμενο τύπο αρχείων (AVI, MP4, FLV) ή MP3 (64, 128, 192 kbps). Και όταν τα αρχεία κατέβουν, θα έχετε την δυνατότητα να τα δείτε και να τα αναπαράγετε από το παράθυρο Downloads, ή απευθείας μέσα από τον Explorer εάν επιθυμείτε.

Το YouTube Song Downloader δεν έχει πάντα το αποτέλεσμα που περιμένετε. Κάποια βίντεο με πνευματικά δικαιώματα μπορούν μόνο να προβληθούν μέσα από την ιστοσελίδα του YouTube. Δοκιμάστε να τα αναπαράγετε μέσα από το πρόγραμμα, και θα δείτε ένα σφάλμα. Αυτά τα αρχεία συνήθως μπορούν να κατέβουν, και με το πρόγραμμα μπορείτε να δημιουργήσετε μια τοπική συλλογή από τα αγαπημένα σας βίντεο στο YouTube.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.