Υπάρχουν αναρίθμητες χρήσεις της συμπίεσης αρχείων, από την μείωση του μεγέθους των εικόνων για επισύναψη σε email, μέχρι την εξοικονόμηση χώρου όταν αντιγράφετε αρχεία. Πολλά αρχεία από το διαδίκτυο παρέχονται συμπιεσμένα, και συνήθως χρησιμοποιείται κάποιος δημοφιλής τύπος. Ενώ το ταπεινό zip έχει γίνει δεκτό ως ο κατεξοχήν τύπος συμπίεσης, υπάρχουν και άλλα για να διαλέξετε. Ένα από αυτά είναι ο τύπος RAR ο οποίος επιτυγχάνει ακόμα μεγαλύτερα επίπεδα συμπίεσης καθώς και έχει περισσότερα χαρακτηριστικά.

Δεν είναι όλα τα εργαλεία συμπίεσης ικανά να χειριστούν τον τύπο RAR, και εδώ μπορεί να βοηθήσει το WinRAR, κάνοντας δυνατό το άνοιγμα και την δημιουργία RAR με ευκολία. Το πρόγραμμα είναι ικανό να χειριστεί και άλλους τύπους όπως zip, jar, cab, tar και ISO, αλλά όπως φαίνεται και από το όνομα, ειδικεύεται στα RAR.

Το WinRAR χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει αυτόματα εξαγόμενα αρχεία όπου δηλαδή θα μπορείτε να μοιράσετε τα αρχεία σας με άλλους και αυτοί δεν θα χρειάζονται κάποιο πρόγραμμα αποσυμπίεσης, καθώς και σπάσιμο σε πολλά συμπιεσμένα αρχεία ώστε να μπορείτε να τα αποθηκεύσετε σε πολλά CD και DVD όταν τα αντιγράφετε. Η κρυπτογράφηση 128bit είναι διαθέσιμη για να προστατεύσετε ευαίσθητα αρχεία, και ο τύπος RAR μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει δισεκατομμύρια bytes σε μέγεθος. Τα αρχεία μπορούν να δημιουργηθούν και να εξαχθούν μέσα από το περιβάλλον του προγράμματος ή χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη υποστήριξη μέσα από τον Explorer για εύκολη πρόσβαση. Με οδηγό για περισσότερη ευκολία χρήσης και μια ποικιλία προχωρημένων ρυθμίσεων, το WinRAR είναι το μόνο εργαλείο συμπίεσης που θα χρειαστείτε.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.