Το Skype αποτελεί τη λύση για να μειώσετε το κόστος των κλήσεων στο μηνιαίο λογαριασμό σας. Πρόκειται για τεχνολογία τύπου VOIP που σας επιτρέπει να κάνετε πολύ φτηνές διεθνείς κλήσεις με τη χρήση της ευρυζωνικής σύνδεσής σας.

Μάλιστα, η ποιότητα της επικοινωνίας μπορεί να είναι πολύ καλύτερη από τις κλασικές διεθνείς κλήσεις, ανάμεσα σε συγκεκριμένες χώρες.

Το Skype δεν περιορίζεται αποκλειστικά σε φτηνές κλήσεις. Εφόσον η σύνδεσή σας μπορεί να αντεπεξέλθει, έχετε τη δυνατότητα για video conference ανάμεσα σε έναν ή περισσότερους συνομιλητές.

Πρόκειται για ιδεώδη λύση στην περίπτωση που σχεδιάζετε να συγκεντρώσετε άτομα από διαφορετικές χώρες για επαγγελματικούς σκοπούς, κατά τη διάρκεια μιας εργάσιμης μέρας, όπου τα τηλεφωνικά κόστη βρίσκονται στο απώγειό τους.

Φυσικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Skype και για απλό chat, όπως θα κάνατε και με τον MSN Messenger, για παράδειγμα. Οποιοσδήποτε διαθέτει Skype λογαριασμό μπορεί να συμμετάσχει και να ανταλλάξει αρχεία.

Παρόλο που υπάρχουν εκδόσεις για Windows, Mac και Linux, η καθεμιά διαθέτει διαφορετικό αριθμό έκδοσης (το Skype για τα Windows βρίσκεται στην v4.x, ενώ για Mac και Linux στην v2.x). Αυτό φυσικά δεν αποτελεί πρόβλημα για τους χρήστες όπου μπορούν να εκμεταλλευτούν πλήρως το πρόγραμμα ανεξάρτητα από την έκδοση ή το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιούν. Για το λόγο αυτό διαχωρίσαμε κάθε έκδοση του Skype για κάθε λειτουργικό σύστημα.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.