Τα Windows Live Essentials είναι μια συλλογή εργαλείων διαθέσιμων δωρεάν από την Microsoft, για τα οποία πολλοί άνθρωποι πιστεύουν πως θα έπρεπε να είναι ενσωματωμένα εργαλεία στα Windows. Η σουίτα έχει μια τεράστια ποικιλία εργαλείων, αλλά υπάρχει περισσότερη εστίαση στο διαδίκτυο, στην διαμοίραση και στην κοινωνική δικτύωση.

Το Windows Live Messenger είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα άμεσων μηνυμάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μείνετε σε επαφή με φίλους και την οικογένειά σας και να μοιραστείτε αρχεία. Υπάρχει επίσης ενσωμάτωση κοινωνικών δικτύων που κάνει δυνατή την επικοινωνία με τις επαφές σας με πολλούς τρόπους. Το Photo Gallery σας επιτρέπει όχι μόνο να εισάγετε και να οργανώσετε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες σε συλλογές, αλλά επίσης και να τις επεξεργαστείτε, να δημιουργήσετε πανοράματα, και να μοιραστείτε τις συλλογές σας με άλλους.

Το Windows Live Mail είναι ένα ελαφρύ αλλά εντυπωσιακό πρόγραμμα αλληλογραφίας το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για οποιονδήποτε λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένων και διαδικτυακών υπηρεσιών. Το Movie Maker, που εξαφανίστηκε από τα Windows, προσφέρει έναν γρήγορο και εύκολο τρόπο να δημιουργήσετε εντυπωσιακά βίντεο από κομμάτια βίντεο και φωτογραφίες στον υπολογιστή σας, που μπορείτε να μοιραστείτε στο διαδίκτυο.

Οι συντάκτες ιστολογίων μπορούν να εκμεταλλευτούν το Writer για να συγγράψουν αναρτήσεις, με μορφοποιημένο κείμενο, και την δυνατότητα να συμπεριλάβουν φωτογραφίες, βίντεο και άλλα στοιχεία. Οι γονείς θα μείνουν ευχαριστημένοι με το Family Safety το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθήσει την διαδικτυακή δραστηριότητα των παιδιών τους και να θέσει περιορισμούς σε αυτά που μπορούν να κάνουν. Το Windows Live Sync επίσης επιτρέπει τον εύκολο συγχρονισμό των αρχείων ανάμεσα σε πολλούς υπολογιστές, συμπεριλαμβανομένων των Mac.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.