Όταν αρχίζετε να βαριέστε το σπίτι σας τότε θα μπορούσατε να ξαναοργανώνατε τυχαία τα έπιπλα, μέχρι να βρείτε την σχεδίαση που σας γοήτευε. Απ'την άλλη αυτό θα ήταν υπερβολική δουλειά, αλλά υπάρχει και καλύτερος τρόπος.

Το Sweet Home 3D είναι ένα δωρεάν, ανοιχτού κώδικα σχεδιαστικό εργαλείο εσωτερικού χώρου που βοηθάει στην σχεδίαση ενός ανακαινισμένου δωματίου ή και ενός ολόκληρου σπιτιού, και περιλαμβάνει 3D προεπισκόπηση για το πως θα φαίνεται η σχεδίασή σας, ώστε να ξέρετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα πριν ξεκινήσετε.

Εάν έχετε δοκιμάσει παρόμοια εργαλεία τότε θα γνωρίζετε πως είναι αρκετά περίπλοκα στην χρήση, αλλά το Sweet Home 3D είναι διαφορετικό.

Όσα χρειάζεστε για να "ντύσετε" ένα δωμάτιο είναι απευθείας διαθέσιμα με δενδρική αναπαράσταση: καρέκλες, σκαμνιά, βιβλιοθήκες, γραφεία, νεροχύτες, κρεβάτια, μπανιέρες και πολλά ακόμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι drag and drop στην περιοχή του δωματίου, και να τοποθετήσετε το αντικείμενο όπως σας βολεύει.

Όσο δουλεύετε, το πρόγραμμα μπορεί να εμφανίσει και να ανανεώσει μια "όψη από αέρος" του δωματίου σας, που από μόνη της θα σας δώσει μια πολύ καλή ιδεά της διαρρύθμισης.

Αλλά εάν θέλετε πραγματικά τρισδιάστατα εφέ, απλά επιλέξτε 3D View > virtual Visit, και χρησιμοποιήστε το ποντικι για να μετακινηθείτε γύρω στο δωμάτιο και να δείτε πως θα φαίνεται από διαφορετικές γωνίες.

Εάν το Sweet Home 3D δεν περιέχει όλα τα αντικείμενα που θέλετε, τότε είναι πανεύκολο να προσθέσετε κι'άλλα. Ο Furniture Import Wizard μπορεί να εισάγει 3D αντικείμενα σε μορφή OBJ, LWS, ή 3DS ενώ υπάρχουν πάρα πολλά συμβατά δωρεάν μοντέλα στο διαδίκτυο.

Και εάν θέλετε να μοιραστείτε το πλάνο σας με κάποιον άλλο, τότε το πρόγραμμα μπορεί να εκτυπώσει το αποτέλεσμα κατευθείαν σε PDF αρχείο. Ή μπορείτε να το εξάγετε και σε SVG, που θα σας επέτρεπε να αλλάξετε την σχεδίαση με δικές σας ιδέες.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.