Το εργαλείο HSQLDB (HyperSQL DataBase) είναι ένα σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων που έχει αναπτυχθεί σε Java. Έχει ενσωματωμένο JDBC οδηγό και υποστηρίζει ολόκληρο σχεδόν το πρότυπο ANSI-92 SQL και αρκετές βελτιώσεις από το πρότυπο SQL:2008.

Η έκδοση 2.0 καλύπτει το μεγαλύτερο σύνολο εντολών SQL σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη μηχανή βάσεων δεδομένων ανοιχτού κώδικα. Ακόμη, η έκδοση 1.8 έχει διανεμηθεί μαζί με πολλά εμπορικά ή ανοιχτά λογισμικά, όπως με το OpenOffice.org 3.2.

Το εργαλείο παρέχει μια μικρή σε όγκο, γρήγορη και πολυνηματική μηχανή βάσεων δεδομένων με υποστήριξη πινάκων στον δίσκο ή στη μνήμη. Υποστηρίζει ενσωματωμένη λειτουργία ή λειτουργία διακομιστή, ενώ περιλαμβάνει δυνατότητα διαχείρισης μέσω γραμμής εντολών ή γραφικής δημιουργίας αιτημάτων.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.