Το BufferZone Pro είναι μια σπουδαία δωρεάν εφαρμογή η οποία δημιουργεί ένα εικονικό περιβάλλον στο οποίο μπορείτε να κατεβάζετε, να τρέχετε και να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε αρχείο με απόλυτη ασφάλεια για το σύστημα σας.
κάθε νέο αρχείο που θα εισέρχεται στον υπολογιστή σας από το διαδίκτυο, η από εξωτερικές συσκευές θα λειτουργεί μέσα στην εικονική ζώνη μέχρι το πρόγραμμα να κρίνει αν το εκάστοτε αρχείο είναι ασφαλές για το σύστημα σας και να το "ελευθερώσει"
Με τους περιηγητές μέσα σε εικονικό περιβάλλον η πλοήγηση στο ίντερνετ θα είναι πιο ασφαλές από ποτέ, ο κίνδυνος για μόλυνση από ιούς και spywares θα ελαχιστοποιηθεί και οι τραπεζικές σας συναλλαγές θα γίνονται χωρίς το άγχος υποκλοπών... Τα προγράμματα που εκτελούνται στο εικονικό περιβάλλον της εφαρμογής εμφανίζονται μέσα σε ένα κόκκινο λεπτό περιμετρικό πλαίσιο. Προγράμματα που εικονοποιούνται από προεπιλογή είναι οι messengers, οι web browsers, τα συνημμένα εκτελέσιμα αρχεία που υπάρχουν σε e-mail και εφαρμογές P2P ωστόσο μπορείτε να προσθέσετε ή και να αφαιρέσετε τις εφαρμογές που θέλετε κάνοντας δεξί κλικ πάνω τους και επιλέγοντας τον ανάλογο διάλογο.
Εκτός από την ατομική προστασία ενός αρχείου μπορείτε να προστατέψετε και φακέλους.Από προεπιλογή προστατεύεται ο φάκελος "Τα έγγραφα μου" τον οποίο μπορείτε να επεξεργαστείτε στην ενότητα "Confidential Files" ενώ στην ενότητα "Protect your Privacy" μπορείτε να εισάγετε την url ιστοσελίδων που θέλετε να προστατεύονται...
Μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής θα σας ζητηθεί να προσθέσετε ένα username και το email σας για να την ενεργοποιήσετε. Άξιο αναφοράς είναι ότι μέχρι πρόσφατα η έκδοση Pro ήταν εμπορική (επί πληρωμή) και πλέον διατίθεται δωρεάν.
Τό BufferZone Pro δεν αποτελεί από μόνο του μονάδα προστασίας από ιούς και συνιστάται ως συμπλήρωμα του βασικού σας Anti-virus.

 

Download

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.