Τη διοικητική ενοποίηση των τριών εταιρειών Public, Multirama και Getitnow.gr ανακοίνωσε ο όμιλος Olympia Development. Σκοπός της ενοποίησης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου, η βελτίωση της ευελιξίας, η αύξηση της αποτελεσματικότητας, η αξιοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερων συνεργιών, η ενίσχυση των μεριδίων των εταιριών και η διεύρυνση της πελατειακής τους βάσης.

Στο πλαίσιο αυτό, από την 1η Φεβρουαρίου ο Ρ. Μπουρλάς, που μέχρι τώρα είχε θέση γενικού διευθυντή της εταιρείας Public, αναλαμβάνει διευθύνων σύμβουλος και για τις τρεις εταιρείες του ομίλου.

Με την κίνηση αυτή ο όμιλος Olympia Development στοχεύει σε θωράκιση με στόχο την μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, τόσο στα δίκτυα λιανικής πώλησης (Public και Multirama), όσο και στο διαδικτυακό κατάστημα Getitnow.gr.

Ioannina Weather & Cam

Τα πιο δημοφιλή

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την σωστή λειτουργία, την πλοήγηση, την ανάλυση κίνησης, για social media, και άλλες λειτουργίες. Οι επισκέπτες και χρήστες της, θα πρέπει σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων να συμφωνούν με τη χρήση των εν λόγω cookies.